Message

Berichten naar ByDesign sturen, moeilijk?

Hoe moeilijk is het om in een SAP systeem vanuit een webshop een verkooporder in te schieten? Als je ByDesign hebt is dat eigenlijk heel erg eenvoudig! In deze post geef ik een klein voorbeeld van de PHP-code die nodig is om een verkooporder in ByDesign aan te maken. Met slechts 19 regels aan PHP-code wordt een verkooporder met twee regels/artikelen aangemaakt in SAP.

Clean Green

Het duurde even

Dit weekend kreeg ik opeens inspiratie om mijn site een grondige opknapbeurt te geven. Jaren heeft hier een site gestaan zonder inhoud of een duidelijk doel en die tijd is nu gelukkig voorbij. De opmaak is aangepast en de inhoud geplaatst. Het is als een mooi nieuw veld.

ERP implementeren binnen 30 dagen

ERP implementeren binnen 30 dagen

Het is eindelijk zo ver. Jullie hebben een lang selectietraject achter de rug en de keuze is gemaakt. SAP als het ERP-systeem. Jullie partner voor het implementeren heeft de planning klaar. Over drie maanden is de livegang en er worden iets minder dan 30 dagen gebudgetteerd om dit mogelijk te maken. Het resultaat zal een systeem zijn om uw verkoop, financiële, inkoop en projectprocessen te automatiseren en te ondersteunen. Zelfs het planningspakket wordt met een interface gekoppeld.